Din 

Blog om akvarelmaling

Akvarelkurser - Kom godt i gang med akvarelmaling

Kom godt fra start når du skal i gang med at udvikle dine evner som akvarelmaler. Alle kan lære det. Du behøver ikke have malet før, for at deltage på Mettes akvarelkurser.

Akvarelkursus fra 348.-

Vil du lære at male med akvarelmaling? Så er kan du på Kunstogkurser.dk komme i gang med at male for 0 kr. Mette har et frit introduktionskursus til dig.

  • Få maletips I akvarel. 
  • Lær hvordan du styre din akvarelfarver fra bunden. 
  • Få akvarel undervisning trin for trin guidet af kunstner Mette Hansgaard. 
  • Lær at male landskaber i akvarel. Få tips til at male vådt i vådt og lær at styre farverne i opstillinger med frugt og grøntsager. 
  • Kom godt fra start med at male akvarel og lær gode maleteknikker. Du kan også lære at male blomster på en simpel måde med Mettes tips fra Kunst og kurser.dk

Mette underviser på kunst og kurser.dk

Mette underviser på kunst og kurser.dk og du kan også besøge mettehansgaard.dk og finde akvarelkurser i København. Mette har undervist siden 2017 og underviser i Rørholmsgade i København. Akvarelkurserne er for alle der vil lære at male akvarel. Er du helt grøn, så start med akvarel for begyndere. Har du malet lidt før – så kan du gå i gang med blomster eller landskabsakvareller.

Materialer til akvarel malerier på papir.

Der er tre materialer du skal bruge for at komme i gang med akvarelmaling. På denne blog finder du alle de gode råd til at finde materialer til akvarel. Find nyttige råd og links til akvarelpapir, akvarelmaling og pensler.

Malerikurser i akrylmaling. Maleri på lærred.

På kunst og kurser.dk kan du også lære at male med akrylmaling. Du kan finde et grundkursus i maleri for begyndere. Her lærer du at male på maleri-lærreder med akrylmaling. Akrylmaling er lidt tykkere og anderledes at arbejde med end akvarelmaling.

Rigtig god fornøjelse med at male med akvarelmaling.

Kunstner & Underviser Mette Hansgaard, Akvarelkurser online Kunstogkurser.dk

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål. kunstogkurser@gmail.com Mette Hansgaard

Akvarel er en vandbaseret farve i brikker eller tupe

Mette Hansgaard

Lær at male med akvarel - lær at male lys og skygger med akvarelmaling - eller lær at tegne simpelt. Sådan maler du med lys og skygge i akva ...

Mette Hansgaard

Farveblanding i akvarel

Mette Hansgaard

Sådan logger du ind på onlinekurset New Zendler på kunst og kurser.

Mette Hansgaard

Maler du akvarel på papir kan du opleve at dit papir krøller, når du maler på det. For at undgå akvarelpapiret krøller kan du spænde det op

Mette Hansgaard

Kunst og kurser fra Mette Hansgaard byder på akvarelkurser for begyndere og let øvede. På denne side kan du finde information om pensler til ...

Load more