Handelsbetingelser for kunst og kurser

Kunst og Kurser er en online undervisningsplatform.  Du er altid velkommen til at skrive til mig, inden du handler kunstkurser online.
Nedenfor kan du læse handelsbetingelser som er gældende fra oktober 2022 og frem.  

Besøgsadresse: 
Galleri H - Kunst og Kurser.
Mette Hansgaard  Rørholmsgade 10.  1352 København K.  

CVR nr. 21 37 18 31 adresse:   Mette Hansgaard / Kunst og kurser. Engløkken 96  2791 Dragør

På Kunst og Kurser.dk har du mulighed for at betale med dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron. Der bruges sikker betalingsmetode.
Du betaler direkte til Mette Hansgaard´s virksomhed.

Du kan også vælge at bankoverføre efter aftale, hvis du ønsker at give kurser på gavekort.  
Kontakt mig, hvis du har spørgsmål: kunstogkurser@gmail.com tlf. 42680900 mellem kl. 09 - 16 eller 19-20.
Hvis du ønsker et gavekort - så sender du mig en e-mail. Dernæst så aftaler vi gavekortet og jeg laver et printbart gavekort til dig. 

Gaver til andre

Giver du en personlig gave, kan du vente med at overføre, indtil du har givet gaven. Således at modtageren ikke opdager din gave. Gaven kan også aftales betalt på afdrag over x måneder. Du kan også købe gavekort til onlinekurser. Du skal da huske at få modtageren til at sende mig en mail, så jeg manuelt kan sætte personen på kurset online, så snart modtageren har valgt sin gave.

Gaver med oplevelser og kreative kurser

Købsbetingelser

Dette system bruger et sikkert betalingssystem. Hvis du oplever fejl, så kontakt Mette for betaling på anden vis.
Dette aftales kun ved samtale på telefon med Mette direkte.

Det købte
Kunst og kurser sælger onlinekurser til undervisningsbrug til private. Når du køber et kursus er det til dit private brug. Du må gerne tage kurset og lære det sammen med dine børn eller familie. Kurset er professionelt lavet på video. Det har tekster på der matcher undervisningen. Du kan høre min stemme på hele kurset guide dig i, hvordan du maler akvarel eller maleri. Der er en e-bog til som du må printe - men ikke dele online med andre.

Sociale medier.
Du må gerne dele billeder til mig, som jeg ved accept fra dig, gerne deler på mine sociale platforme. Du må også gerne dele billeder til mig, som du ønsker feedback på privat, og som er fortrolige. Så skriver det blot, hvad du ønsker. 

Refundering 
Når du køber kurset kan du ikke refunderer det, hvis du har set programmet i de rul - det ligger i. Dette registreres ved visning.
Hvis du ikke har set programmet - så kontakt mig venligst med det samme eller senest inden for 24 timer.

Hvis du køber et forkert kursus fx. Blomster og hellere ville lave landskaber - og gerne vil bytte det til en anden udgave herinde, så kontakt mig - du kan ombytte kurset indenfor en uge, hvis du ikke har købt programmet.
Så ændrer jeg det gerne manuelt efter at have vurderet din henvendelse.

Køber gælder ubegrænset - men minimum 1 år fra købsdato. Derefter kan du opleve at du fortsat har adgang til købte kurser.

Købelov og adgangsperiode
Af hensyn til gældende lovgivning - siger man max 1 år, for at sikre forbrugeren, hvis virksomheden lukker eller der sker uforudsete hændelser, så kan det hænde at systemet lukkes ned. Handelsbetingelserne følger i øvrigt gældende lovgivning indenfor forbrugerloven, hvis der skulle opstå tvivl. 

Copyright af kunstner
Materialet er under ophavsret af kunstner Mette Hansgaard, og må ikke kopieres og distribueres uden Mettes accept.

God fornøjelse med kurset 

Handelsbetingelser Kreative Kurser

Hvordan kan jeg logge ind og tage kurset online
Kurset kan læse i almindelige browsere og på din telefon kan du også logge ind. Kurset kan også tages på din IPAD.
Der tages forbehold for fejl og mangler ved opdatering af dine egne elektroniske udstyrsting. Fx. hvis du ikke har en opdateret pc. eller lign.

Glemt Login og vejledning
Hvis du ikke kan huske, hvordan du logger ind - så se denne guide. Du kan altid få vejledning ved at kontakte mig direkte på kunstogkurser@gmail.com eller ved at sms 42680900. Hvis jeg er optaget af andre opgaver - kan der være lidt ventetid, men som regel hjælper jeg dig med det samme.

Du finder login guiden her: GUIDE