Workshops med kreative kurser

Kreative workshops i akvarelmaling, maleri og tegning

Savner du inspiration til et kreativt arrangement?
Mette Hansgaard er underviser og har kurser online. Du kan booke Mette til kreative undervisningsworkshops indenfor akvarelkurser, malerikurser og tegnekurser. 

Workshops for sjov

Vil du lave en kreativ workshop event til dit firma, en polterabend eller lign. Så kan du booke en kreativ event med en workshop i akvarelmaling. Det er både hyggeligt og inspirerende. Det kan kombineres med en brunch i byen eller eller en frokost efterfølgende.

Akvarelkurser i Danmark

Mette har akvarelkurser online og som fysiske akvarelkurser i København. Du kan også booke Mette som underviser til workshops og events i andre byer. Prisen aftales efter aftale.
Du kan booke plads til undervisning - direkte på mail.

Akvarelkurser-book-bord-oplevelser

Workshops og events 

Mette kan bookes som underviser i akvarel, maleri og tegning til workshops for foreninger og virksomheder eller kunstforeninger. Mette er også konsulent og kan bistå kreative processer, konferencer og lign.

Akvarel-workshops

Book Mette til workshops eller skab en event i din forening. Spørg gerne. 

 • Du kan finde en oversigt over Mettes kreative kurser i akvarel, maleri og tegning i København her i øvrigt.

  Events og workshops efter aftale
  Kreative aftaler kan bookes dagligt for grupper på minimum 3 - 6 personer. 398.- Få et tilbud. Jeg tager også gerne ud og underviser i Danmark, Grønland eller Island - hvis nogen betaler for rejsen.

  Akvarelkurser som gave, hvor i er 2 personer. Køb en særlig gave med akvarelkursus i København. 850.- Alt hvad du skal gøre er, at møde op på den aftalte dag. Tilmelding til dagen er bindende. 

Kreative kurser og workshops i København

 •  Book plads på kunstogkurser@gmail.com Book eller Mette til workshops eller skab en event i din foreningen. Spørg gerne. 

  Events og workshops efter aftale
  Kreative aftaler kan bookes dagligt for grupper på minimum 3 - 6 personer. 398.- Få et tilbud. Jeg tager også gerne ud og underviser i Storkøbenhavn - eller i Grønland eller Island. Kontakt mig om mulighederne.

  Akvarelkurser som gave, hvor i er 2 personer. Køb en særlig gave med akvarelkursus i København. 850.- Alt hvad du skal gøre er, at møde op på den aftalte dag. Tilmelding til dagen er bindende. 

Denne Video er på engelsk.

Watercolour courses in Copenhagen. Book place for creative time.

Welcome to Copenhagen - Book creative time here

Watercolour classes as events in Copenhagen can be booked here:
Please send an email for contact for dates and time to Mette Hansgaard: metteskunst@gmail.com 

Book bord til kreativ tid

Rørholmsgade 10.
1352 København K.
Kontakt Mette på kunstogkurser@gmail.com / SMS 42 68 09 00
 
Akvarelkurser - Lige overfor Botanisk have og Statens Naturhistoriske Museum. Gå igennem Kongens Have og forbi parken. Så krydser du Sølvtorvet og lige bagved ligger Kunstnergaden Rørholmsgade

Mette Hansgaard er din underviser i akvarel. Siden 2017 har Mette undervist i Akvarelmaling. Du kan finde flere gode anmeldelser af Mette Hansgaard på trustpilot.