Kreativitet til indre ro

Guides med akvarelmaling, sanseøvelser, naturøvelser og mindfulness. Hold 4.

Kreativitet til indre ro er et livspower program til dig,
der ønsker at give slip på indre uro. 

For kun 348.- får du adgang til konkrete øvelser til indre ro med akvarelmaling og fokuserede øvelser med fokus på vejrtrækning og guides til kreative øvelser i naturen. Du vil lære, hvordan du bruger mindfulness, og hvordan du kan parkerer de urolige tanker.

Malekursus i akvarelmaling til indre ro

På Mettes kursus online vil du få undervisning i hvordan, du lære at bruge Mindfulness, akvarelmaling, naturen og kreative øvelser i en kombination. De kreative øvelser bliver til redskaber i din hverdag, der kan hjælpe dig med at finde mere indre ro og livspower.

Undervejs guider jeg dig i hele programmet på video. Programmet er tekstet og udvalgte lydfiler kan downloades. Maleøvelserne kan bruges både til at lære at male, men også som sanseøvelser til at give slip på indre uro. 

Programmet giver dig adgang til kreative øvelser med sansning, akvarelmaleøvelser og indsigt til indre ro på en alternativ måde. 

Indre ro med kreativitet

Mindfulness og kreativ udfoldelse 

Mindfulness er en praksis, der hjælper os med at være til stede i nuet - her og nu. 

Ved at være nærværende kan vi frigøre vores sind fra bekymringer og tankemylder, og dette skaber en tilstand af indre ro. Når du bruger din kreativitet, kan du øve dig i at være nærværende, da det kræver, at du fokuserer på det, du laver lige nu og her. Dette giver dig mulighed for at slippe bekymringer og betragte øjeblikket som en form for meditation. At gøre dette, kræver træning. Mange ved ikke præcis, hvordan man kommer i gang med at bruge øvelser. Dette undervises du i via Mettes program. Mette er både MIndfulness instruktør og livscoach, udover at være kunstner. 

Indre uro

Urolige tanker kan give tankemylder og ubalance

Vores tanker påvirker vores opfattelse af os selv og vores samspil med andre. Derfor er det en god ide, at kunne skabe ro i sig selv, hvis man konstant bliver påvirket af de mange indtryk - vi bombaderes med i en travl hverdag. Især hvis vi er særligt sensitive eller føler os lidt stressede, så kan teknikker til indre ro, hjælper dig til mindre uro i hverdagen. Uro opstår i vores tanker, og derfor arbejder vi med dette i programmet. 

For mange mennesker er indre ro og balance en nødvendighed  for at tage gode beslutninger i travlt hverdag. Vi bliver meget forstyrret af elektroniske elementer i dagens Danmark. Derfor kan det være svært at finde åndehuller til at give krop og sjæl tid til at slappe helt af. Men der findes mange metoder til at opnå dette, En af de mest effektive kan være at tage udgangspunkt i din egen kreativitet. Ved at give plads til kreativ udfoldelse kan du finde en dyb forbindelse med dig selv og skabe indre ro. Vidste du, at kreativitet kan hjælpe dig med at finde frem til nye mål i livet? Dette sker dog først, når vi har styr på den indre balance samt for sat os ned og samlet vores tankefelt.   

Akvarelmaling og kreativ udfoldelse 

Akvarelmaling er en fantastisk måde at udtrykke sig kreativt på. Den bløde og flydende karakter af akvarelfarver kan hjælpe dig med at finde ro og balance i dig selv. Dyk penslen i farverne og lad dem flyde og blande sig på papiret. Tillad resultatet at være en form for sjælelig dialog mellem dig og din kreativitet. Ved at male med akvarel kan du give slip på kontrol og perfektionisme og i stedet finde en form for frihed og indre ro. I programmet guider jeg dig igennem øvelser, der er simple. Du behøver ikke at kunne tegne og male i forvejen. 

Lær at male akvarelmaling og brug sanseøvelser til at give slip på uro

At bruge sin kreativitet som en vej til indre ro og balance er en smuk og givende måde at finde harmoni i en travl hverdag. Ved at praktisere fokus på vejrtrækninger og krop og sjæl, male med akvarel eller lave kreative øvelser, udforske naturen og bruge Mettes teknikker - kan du dykke ned i din indre kreativitet og opnå mere ro. På dette kursus får du meget mere end det. 

Gå dig til indre ro

Naturen er en kilde til inspiration og heling. Gåture i naturen giver dig mulighed for at forbinde dig med det naturlige miljø omkring dig. Lyt til fuglesang, fornem dufte fra blomster og mærk jorden under dine fødder. Naturen kan vække din kreativitet og give dig inspiration til at skabe. Brug naturen som dit lærred og find indre ro gennem din kreative udfoldelse. Husk at kreativitet er ikke kun at kunne male billeder, men også en evne vi er født med som mennesker. 

Guidede træningsøvelser til indre ro

Gåture i naturen kan også bruges til at finde løsninger på tanker og bekymringer. Tip: Tag en notesbog med på dine gåture og brug små tegninger til at give slip på bekymrende tanker. Ved at kombinere naturens ro og din kreative tænkning kan du arbejde med at finde indre ro og balance. Hvis du gerne vil vide mere om tegning, så har jeg også et Minikursus i tegning til kun 98.- kr. 

Hvem er kurset kreativitet til indre ro - særligt velegnet til? 

Dette kursus er skabt til dig, der har brug for mere indre ro i dit mindset.
Kurset er også til dig, der er inde i en periode af dit liv, hvor du kan føle dig mere sensitiv. Der er to måder at være sensitiv på. Enten er det en måde man sanser på - som man kan være født med. Så er man født særligt sensitiv.

Sensitivitet kan også opstå, hvis du har været igennem en periode med højt arbejdspres på studiet eller i job. Eller hvis du befinder dig i et krydsfelt af dét - jeg kalder "livets stress" - som kan vise sig på flere måder. I dette program har jeg skabt nogle guides med øvelser fokuseret til indre ro.

Hele programmet er bygget op, så man kan vælge de øvelser - man føler, man har lyst til at prøve af. Du behøver ikke tage alle øvelser i programmet. Mærk efter hvilke øvelser - der matcher til dig, også prioriter dem. Du må gerne tage fat i mig på en mail, hvis du oplever ubehag ved at søge ro. Jeg giver dig gerne 10 minutters feedback.

Hvis du har behov for fortrolige samtaler, der kan hjælpe dig videre, tilbyder jeg også gerne samtaler til indre ro, som koster 750 kr. for en time over telefonen. Jeg er uddannet i NLP Master i coaching og er også Mindfulness instruktør. 

Du kan se en introduktion til Mindfuldness her - som også er et redskab, der bruges i programmet. 

Kreativitet til indre ro - Kursus af Mette Hansgaard

Få adgang nu for kun 348.-

Mest populær

Kreativitet til indre ro

348 DKK

  • Livspower program fra Kunst og Kurser.

Køb nu

Mette Hansgaard underviser på Kunst og Kurser.dk


  Find tid til at fordybe dig i dine kreativitet og mærk, hvordan mine øvelser kan hjælpe dig med at berolige sindet og finde indre ro i en stressende verden. Hvis du har spørgsmål undervejs, så kontakt Mette på mail kunstogkurser@gmail.com
Mette er uddannet kunstner, NLP Master i coaching og Mindfulness instruktør. 

Anne Marie.

Dette kursus fik mig til at tænke over, hvordan jeg kunne koble af i hverdagen.
Der er mange øvelser i programmet, man kan vælge at tage dem, man er inspireret til, uden der er et tidspres. Tak for fin stemmeføring og livsbekræftende ideer.

Mette Hansgaard

Akvarelkurser og malekurser for begyndere og let øvede ved Kunstner Mette Hansgaard underviser på Kunst & Kurser