Akvarelfarver - hvilke akvarelfarver er gode til akvarelkurser

Akvarelfarver til Mettes akvarelkurser - hvilke anbefales?

Akvarelfarver til akvarelkurser - Hvilke er gode at vælge til akvarelkurser?

Når du skal købe en æske akvarelmaling, så er det en god ide at få sin basispakke på plads. Så undgår du, at skulle shoppe mange gange for at kunne male i de farver, du ønsker.

Der vil dog ofte være en enkel farve eller to man kommer til at savne. Det er ofte primært en orange og en særlig dyb grøn farve. 

Akvarelfarver til online akvarelkurer - hvad koster de?

Når du skal ud og købe akvarelfarver så vær opmærksom på, at der findes mange forskellige typer. Der er den helt billige du kender fra skolebrug. Der er en mellem klasse - der koster omkring 398 kr.  Hvis du vælger de lidt større æsker svinger de mellem 350 - 900 kr. Her er pengene godt givet ud, fordi akvarelfarver har en lang holdbarhed. 

Hvorfor bør jeg købe lysægte akvarelfarver?

Køber du akvarelfarver der blot er studie farver, så vil dine farver falme hurtigere over årene. De gode akvarelæsker har jeg erfaring med holder i over 38 år. Jeg har solgt akvareller og malet skitser med dem - som efter 40 år stadig er lysægte, og kvalitets akvarelfarverne holder valør tonerne. Sådan en æske koster for eksempel fra 498 kr. og æsken holder i mange år. Derfor vil du ikke tabe noget på at købe æsken. 

En anden akvarel æske som jeg gerne anbefaler, er farverne fra mærket Sennelier. 

De fås i en mindre æske og en større. Køber du den lille æske, kan der være nuancer, som du kan blive nødt til at investerer i på længere sigt. Her kan du se et eksempel på deres lille æske. Du kan sagtens komme godt i gang med den lille æske. 

Æske med 14 farver fra Sennelier som er gode.

Denne model nedenfor er luksus udgaven. (Fås også i mindre luksus) 

Hvis du tænker, hvordan finder jeg lige en nuance - som jeg ikke ved, hvad hedder?  Så har jeg samlet et foto her med farveprøver. 

Her ses en oversigt over lækre akvarelfarver, du kan købe i kunstbutikkerne. Mange leverandører i akvarelmaling tilbyder farver i mange mærker. 

Akvarelfarver til Mettes akvarelkurser - hvilke anbefales til akvarelkurser?

Til onlinekurser i akvarel, hvor du maler derhjemme - så er min anbefaling:

Hvis du ønsker at dine farver skal males som stærke positive farver, så mærk efter, hvad der føles rigtigt for dig. Køb farver der passer til dit budget. 

Hvis du ønsker mere naturlige farver til med en mindre kraftig intensitet - men en mere naturlig og blidere nuance, så anbefaler jeg farverne fra Sennelier. Et mærke jeg anbefaler i nogle videoer - har skiftet navn til White knight. De er dog faldet i kvalitet siden. Derfor er jeg begyndt at anbefale andre akvarelfarver end dette mærke. 

Find onlinekurser i akvarel her og kom godt fra start

Mette har akvarelkurser i København og tager gerne rundt og underviser. 

Kreative akvarelkurser København - kunst og kurser



Categories: Akvarelkurser